Visie

Milieu

Milieu is een belangrijk aspect bij het verwerken van metalen. Huiskes Boer Metaal investeert grootschalig in de toekomst. Het terugwinnen van metalen gebeurt op een efficiënte en milieuvriendelijke manier. Zo beschikken wij o.a. over een diamantkabel zaag die volledig CO2 neutraal is.

Klantgericht

Wij vertalen de gedachten van de klant naar actie. Wij streven er dan ook naar om zo nauw mogelijk samen te werken met klant. Zo denken wij mee met uw project. Wij zijn communicatief vaardig en beschikken over een zakelijke instelling.

Betrouwbaarheid

Met ruim 95 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren van een goede verloop van het inkoop, demontage en afvoer proces. Wij streven naar een goede financiële afwikkeling. Wij beschikken over kundig personeel en de juiste machines om uw project zo goed mogelijk te laten verlopen.

Toekomstgericht

De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Dit houdt in dat wij continu investeren in ons personeel, machines en pand, zodat wij kunnen voldoen aan de verwachtingen die gesteld worden. Het klimaat verandert, maar zo ook de ontwikkelingen in het demontage werk en de verwachtingen. Kortom een wereld die verandert. Wij werken vandaag aan de wereld van morgen.

Huiskes Boer Metaal in het kort

Weging

Wij beschikken over een weegbrug waarop u met vrachtwagen en oplegger op kunt rijden.
Tevens zijn onze wegingen zichtbaar voor u als klant.

Integriteit

Wij stellen ons zo transparant mogelijk op tegen over de klant. Onze weegbonnen zijn duidelijk omschreven met soort metaal en hoeveelheid. Tevens wordt elke weging geregistreerd in het systeem.

Beste prijs

Onze prijzen variëren per uur. Dit komt doordat wij beurs gerelateerd uitbetalen. U krijgt bij ons de beste prijs voor uw oude metalen. Uw inname wordt direct financieel afgewikkeld.

Milieubewust

Wij werken uitsluitend volgens de milieueisen die gesteld worden. Wij blijven grootschalig investeren in het groen ondernemen. Het milieu staat bij ons hoog op de prioriteiten lijst.

95 jaar

Met ruim 95 jaar ervaring hebben wij voldoende kennis opgebouwd om het terug winnen van oude metalen zo efficiënt mogelijk en milieubewust te doen.

Ons team

Wij beschikken over voldoende personeel die u graag te woord staan. Zij beschikken over kennis en kunde om u op een correcte wijze te bedienen als klant.